Nieuwe Voorjaarscollectie

De nieuwe collectie is binnen! Zowel in de showroom als op de website kan je nu de gehele collectie bekijken onder het kopje ‘Collectie Voorjaar ’17‘. Kenmerkend is het gebruik van natuurlijke producten zoals halfedelsteen en capiz (schelp). In vele verschillende maten, kleuren en vormen hebben we deze materialen om weten te zetten in een frisse, kleurrijke nieuwe voorjaarscollectie. Naast kettingen zijn er ook weer volop lederen armbanden, oorbellen en voorjaarssjaals binnen. Vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende Wereldwinkels!

new collectie feb17 broche leren sjaals

Siddharth’s Keuze van de Maand Februari

Siddharth’s Keuze van de Maand Februari: Chain Ketting
We hebben weer prachtige Chain Kettingen in ons assortiment, bestaand uit meer dan 30 verschillende modellen. Zo is er voor ieder wat wils. Van modern tot klassiek. Stoer tot botanisch. Eenvoudig tot gedetailleerd. De ketting kenmerkt zich door de metaal-look, die op verschillende manieren is bewerkt om elk hun eigen karakteristieke reliëf te creëren. De ketting is van nikkelvrij metaal en op de gewenste lengte te dragen. Bij verschillende modellen hebben we ook bijpassende oorbellen. Nu verkrijgbaar bij verschillende Werelwinkels.

chain feb17

Siddharth’s keuze van de Maand Januari

Siddharth’s keuze van de Maand Januari: de KADA armband
De feestdagen zijn achter de rug. De uitbundige, kleurrijke sieraden mogen weer even worden opgeborgen. Perfecte tijd voor een simpel en elegante armband, de KADA. En met meer dan 20 verschillende designs is er voor iedereen wat bij. Deze elegante armband heeft mooie klassieke ontwerpen met ingelegde glas kristalen of pareltjes. Maar ook elegante moderne ontwerpen waar de metaal look mooi naar voren komt. Dik, dun, ingelegd, glimmend of mat, de KADA is een armband voor iedereen! Nu verkrijgbaar bij verschillende Wereldwinkels!

KADA 1 KADA 2